Pretfabriek

Maximaal 2 begeleiders per groep, maximaal 12 kinderen per groep
Selecteer ticket of feestje
Contactpersoon
Alleen beschikbare tijdsloten worden getoond
Entree €7,95 en Pretpakketje €2,55 per kind.
De entree is inclusief drinken, wat lekkers en een cadeautje. Voor vipkaart- en rittenkaarthouders komt het pretpakket te vervallen, deze kan eventueel bij de kassa op locatie worden bijgeboekt.
Het kinderfeestje is inclusief een zakje snoep en een cadeautje voor alle kinderen. Voor vipkaart- en rittenkaarthouders komt het pretpakket te vervallen, deze kan eventueel bij de kassa op locatie worden bijgeboekt.
De entree is inclusief 1 frisdrankje en een luxe koek. Voor vipkaart- en rittenkaarthouders komt het pretpakket te vervallen, deze kan eventueel bij de kassa op locatie worden bijgeboekt.
Kinderfeestje
Verjaardag kan gebruikt worden voor marketing doeleinden
Het picasso feest is op aanvraag. Deze reservering is pas definitief wanneer u bericht krijgt van ons. U hoeft ook pas te betalen wanneer de reservering definitief is.
Tot slot
Steun de Pretfabriek en koop een Sinterklaascadeau of verjaardagscadeau.
Het cadeautje bevat een knuffel en een entreekaartje voor de Pretfabriek.
Je hoeft deze reservering niet te betalen. Je dient bij entree uw jaarkaart of rittenkaart te laten zien. Daar wordt het eventueel resterende bedrag afgerekend.
Je hoeft deze reservering niet te betalen. Je dient bij entree uw cadeaubon te laten zien. Daar wordt het eventueel resterende bedrag afgerekend.
Wanneer de code geldig is wordt deze in de volgende stap met het totaalbedrag verrekend.
Alleen beschikbare tijden worden getoond

€ 0,00