Pretfabriek

Welkom op de reserveringspagina van De Pretfabriek! Wat leuk dat jullie ons komen bezoeken. Alleen nog even onderstaande gegevens invullen en alles is geregeld!
Selecteer ticket of feestje
Contactpersoon
Alleen beschikbare tijdsloten worden getoond
De entree is inclusief drinken, wat lekkers en een cadeautje. Voor vipkaart- en rittenkaarthouders komt het pretpakket te vervallen, deze kan eventueel bij de kassa op locatie worden bijgeboekt.
Het kinderfeestje is inclusief een zakje snoep of chips, 2 x limonade, feestmenu (friet + snack of poffertjes of één pannenkoek), feestversiering en een extraatje voor alle kinderen.
17 maart is Nationale Pannenkoekdag. Kom je ook gezellig onbeperkt pannenkoeken eten? Vul hieronder het aantal personen in:

Kinderfeestje
Verjaardag kan gebruikt worden voor marketing doeleinden
Het picasso feest is op aanvraag. Deze reservering is pas definitief wanneer u bericht krijgt van ons. U hoeft ook pas te betalen wanneer de reservering definitief is.
Themafeestje

Silent Disco bijboeken
Bouw je eigen feestje met onze Silent Disco! De kinderen krijgen een eigen koptelefoon met te gekke muziek op! Tijdsduur is 30 minuten per tijdsslot. (€2,50 per persoon)
Extra opties bijboeken:
Boek een tweede activiteit met korting!
Let op: we hebben een adviesleeftijd vanaf 8 jaar. Dit omdat het donker is en daardoor spannend kan zijn.
Alleen beschikbare tijden worden getoond

Tot slot
Steun de Pretfabriek en koop een Sinterklaascadeau of verjaardagscadeau.
Het cadeautje bevat een knuffel en een entreekaartje voor de Pretfabriek.
De betaling kan worden voldaan op de dag zelf bij onze receptie. Bij het aantonen van de Jaarkaart(en) wordt er een korting verrekend.
Wanneer de code geldig is wordt deze in de volgende stap met het totaalbedrag verrekend.

€ 0,00